Hotel di sekitar Wakaf Che Yeh

Hotel-hotel di sekitar Wakaf Che Yeh merupakan hotel yang masih lagi baru dan sangat dicadangkan. Sangat sesuai jika anda mempunyai jadual percutian yang padat dan ingin menikmati penginapan yang masih baru dan selesa.

Kelebihan menginap di sini kawasannya merupakan pasar Wakaf Che Yeh yang popular serta lokasinya yang strategik. Jika menginap di sini, anda boleh bersiar-siar di pasar malam Wakaf Che Yeh selepas keluar dari pintu hotel, hanya berjalan kaki sahaja.

Jarak Wakaf Che Yeh dengan pusat bandar Kota Bharu adalah lebih kurang 3 km, perlu menaiki kenderaan. Untuk ke bandar seperti Kubang Kerian,  Pasir Mas dan Rantau Panjang juga mudah. Terdapat banyak pilihan hotel di sini. Antara hotel yang terdapat betul-betul di kawasan membeli-belah Wakaf Che Yeh adalah seperti yang disenaraikan di bawah.

Anda digalakkan untuk membuat tempahan hotel secara online di laman web seperti Agoda.com, Booking.com atau LateRooms.com kerana kadar online adalah lebih murah dari walk-in dan tempah online adalah lebih mudah lagi menjimatkan.

Hotel di Wakaf Che Yeh Kelantan

Belum pernah booking secara online? ikuti panduan dan tip booking hotel secara online yang mudah dan menguntungkan

Hotel Polyland

Hotel Polyland Wakaf Che Yeh

Polyland Hotel & Apartment

 

Hotel Ridel Cawangan Wakaf Che Yeh

Hotel Ridel Wakaf Che Yeh

Ridel Boutique Hotel

 

Seroja Inn (Hubungi 09-741 6767)

Sri Seroja Inn Wakaf Che Yeh

Sri Seroja Inn Wakaf Che Yeh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ombak Inn

Ombak Inn Wakaf Che Yeh

Ombak Inn

 

Khalifa Inn

Khalifa Inn Wakaf Che Yeh

Khalifa Inn

 

Dynasty Inn

Dynasty Inn Wakaf Che Yeh

Dynasty Inn

 

Penuh Inn (09-7412490 / 7412491)

Penuh Inn Wakaf Che Yeh

Penuh Inn

 

Holiday Villa Hotel and Suites (09-7474004)

Holiday Villa & Suites Kota Bharu

Holiday Villa & Suites. Paling baru di Wakaf Che Yeh

Like Facebook CutiKelantan
Comments

 1. says

  Sedikit masa lagi Wakaf Che Yeh akan lebih maju dan pesat. Terdapat banyak lagi penginapan baru berupa apartment dan kondominium yang dijangka siap tahun ini di sekitar Wakaf Che Yeh.

  • says

   Boleh klik link yang diberikan untuk melihat harga bilik. Harga tidak sama pada musim cuti sekolah, hari biasa dan cuti am. Kadang-kadang pihak hotel meletakkan harga promosi pada hari-hari tertentu.

  • says

   Ya, Holiday Villa cawangan di Wakaf Che Yeh.. baru dibuka. Buat masa ni kami tak dapat no tel di sana. Tapi boleh buat tempahan dan mengetahui maklumat lanjut dengan telefon pejabat holiday villa di KL(waktu pejabat) – 03-21622922

 2. Liey Kamal says

  sy nk p wkf che yeh 4.7 ni….htl pe yang blh dicadngkan tuk sy ngan hrga yang berpatutan.

 3. says

  Untuk rombongan berjumlah 40 – 43. Orang. Kami menawarkan harga pengenalan yg amat competetive. Iaitu. Sekitar Rm 1250 sahaja. Untuk maklumat sila lah hubungi 019 9599700 . 09 7430012.

 4. says

  salam..nak tanya..dekat area wakaf che yeh ada hotel yang biliknya ada pintu tgh…boleh link dgn bilik sebelah..?sebab nak pergi 2 family…minta tolong suggest ye..

 5. says

  Penginapan di hotel ombak in dkt uptown wkf che yeh amatlh mngecewakn.. dinding kiri kanan hnya playwoods aje.. shower hnyalh prhiasan.. xleh guna pn… selimut lak mcm kt psr mlm rm10 3 helai aje… hrp pengurusan prbaiki lg kemudahan di hotel itu… sy nk promote kt kwn2 pn sy malu… hotel ni indah khabar dr rupa aje….

 6. says

  Ombak inn…
  cadar nipis..tv xde siaran..shower x blh guna..
  Bilik air xde cermin..kunci bilik air patah..dinding plywood..wifi langsung x ada..
  X sama lgsung mcm d pintu masuk…
  Harga rm85

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked **